Liikkuen lääkärillä

 

 

Voitko huonosti? Etkö nauti elämästä? Onko sinulla toistuvia infektioita?

Oletko jatkuvasti väsynyt? Onko sinulla kipuja?

Mitä ajattelet terveydestäsi, työstäsi, ihmissuhteistasi?

Onko sinua kenties jo tutkittu terveydenhuollossa ja todettu sairaus, mutta sen hoito ei etene?

Eivätkö ihmissuhteesi kehity?

Haluatko käyttää vähemmän lääkkeitä?

Onko eläkehakemuksesi hylätty?

Ehkei mitään fyysistä tai psyykkistä sairautta ole löytynyt ja silti koet selittämätöntä alakuloa tai ahdistuneisuutta.

Onko tutkimuksia tehty jo niin paljon, että haluaisit päästä hoidossa eteenpäin?

Haluatko vain edistää terveydentilaasi ja parantaa vastustuskykyäsi?
 


Jos jaksat kävellä rauhallista tahtia noin tunnin ajan etkä ole akuutisti sairas, varaa aika metsään, jossa voit samalla tavata lääkärin (aamupäivän aikana). Kuljen rinnallasi rauhassa kuunnellen, kysellen ja tukien, ehkä uusia näköaloja tuoden, ehkä ohjaten eteenpäin ja muiden palveluiden piiriin, ja tarvittaessa tapaamme uudestaan. Voit varata ajan myös, jos kaipaat vain kuuntelijaa ja ymmärtäjää tai haluat vastauksia mieltäsi vaivaaviin terveyskysymyksiin. Aamupäivä on rauhallista aikaa Keskuspuistossa, joka täyttää Luonnonvarakeskuksen tutkimuksen mukaan sertifioidun terveysmetsän kriteerit, lisätietoa täältä.


Sinulla voi olla pitkäaikaisterveyteen, elämäntapoihin, työterveyteen, työttömyyteen, työpaikan tai yksityiselämän ihmissuhteisiin liittyvä pulma. Joskus ongelmat vaativat moniammatillista selvittelyä, ja tarvittaessa ohjaan sinut toiselle ammattilaiselle. 
Kyseessä ei ole tavallinen lääkärin vastaanotto. Jos herää tarve sellaiseen, varaa jatkoaika omalle lääkärillesi tai minulle Aava Kamppiin, täältä pääset ajanvaraukseen


Teen vain lyhyet muistiinpanot enkä voi kirjoittaa todistuksia, lähetteitä tai reseptejä ja tutkimus rajoittuu fyysisen ja psyykkisen kunnon arviointiin ja tarvittaessa voidaan mitata verenpaine ja pulssi. Sinut on vakuutettu kävelymme ajaksi tapaturmavakuutuksella. Sään mukaiseen vaatetukseen ja varusteisiin löydät ohjeet nettisivuiltamme.

Kävelemme tunnin Helsingin Keskuspuistossa, lähtö Helsingin ladun Maunulan majalta, os. Metsäläntie 9, 00620 Helsinki.