Maarit, perustaja
 

 

Olen syntynyt Kaakkois-Suomessa ja asunut jo vuosia pääkaupunkiseudulla. Olen usein viettänyt lomia Kuusamossa lapsuudesta lähtien. Alueen upea luonto ja mukavat ihmiset ovat saaneet aina palaamaan. Helsingissä liikun etenkin Keskuspuistossa. 


Valmistuin lääkäriksi vuonna 1987, työterveyshuollon erikoislääkäriksi 2000 ja erä- ja luonto-oppaaksi 2020.

Perheeseeni kuuluu avopuoliso Kari ja aikuiset lapset. 

Olen työskennellyt työterveyslääkärinä, nykyisin Helsingissä osa-aikaisena työterveyslääkärinä Aava Kampissa, ja 2012 lähtien Kelan asiantuntijatehtävissä. Aavan ajanvaraus ja lisätietoa täältä.
Olen toiminut mm. työterveysyksikön vastaavana ja erikoistuvien lääkäreiden kouluttajana ja vetänyt ryhmätoimintaa sekä pitänyt luentoja vaihtelevista terveysaiheista. 

 

Liikunnan Käypä hoito- suosituksen julkaiseminen oli valtavan tärkeä tapaus minulle vuonna 2009.

Miten monia sairauksia voidaankaan hoitaa liikunnan avulla! Eikä kaikkien tarvitse juosta maratonmatkoja hampaat irvessä, vaan vaihteleva, jopa rauhallinen kävely riittää, kunhan liikkuu säännöllisesti. 

 

 

Kari, toinen vaellusopas

 

Kari on syntynyt Kuopiossa, mutta asunut Helsingissä jo lähes 30v. Erikoishammasteknikkona hän on keskittynyt viime vuosina urheilijoiden hammassuojien valmistukseen. Hänen asiakkaidensa lajeihin, kuten kamppailulajit ja jääkiekko, liittyy hammasvammojen suurentunut riski. Karin toinen työ on vaatealan logistiikan parissa. 

Kari harrastaa squashia ja salibandya, vaeltaa, meloo sekä hiihtää ja laskettelee ja ui sekä kesällä että talvella.

Kari tuntee miesten sielunelämää kuunneltuaan vuosia niin murheita, tarinoita kuin huulenheittoakin kentän laidalla, pukukopeissa, suihkussa ja saunassa.

Kari on lupsakka savolainen, jota on helppo lähestyä, ja jonka erätaidot ovat hioutuneet erinomaisiksi vuosien eräretkeilyn seurauksena.
Karilla on aikuinen tytär.

 

Asta, nettisivut ja tekninen tuki
 

Asta on Kivitasku -hikingin tekninen tuki vastaten nettisivujen ja verkkokauppayhteyksien teknisestä toteutuksesta.

Haluamme varmistaa palvelujen helppokäyttöisyyden ja sujuvan prosessin digipalveluin.

Voitte aina myös ottaa meihin yhteyttä, jos ongelmia ilmenee. 

 

Andy, kansainvälisten asiakkaiden koordinaattori ja apuopas
 

 

Iso-Britanniasta kotoisin oleva Andy puhuu tietysti sujuvaa englantia sekä pystyy myös auttamaan Kivitaskun ranskaa puhuvia asiakkaita tarvittaessa. Entisenä hiihto-oppaana Andy voi toimia myös apuoppaana kansainvälisten asiakkaiden vaelluksilla. Joten jos sinulla on idea vaellukselle kansainvälisten vieraiden kanssa, ota yhteyttä ja räätälöidään teille paketti!